Chingelichong

Sitter i mitt lilla rum i Japan just nu, och det börjar ändå kännas som mitt rum nu, eftersom att det redan är stökigt. Bra jobbat. Ja, jag lär väl skriva en del om mitt liv (eller snarare brist på det) i Japan, så länge de nu tillåter mig stanna här. Riskerar ju att bli utslängd om jag bryter mot reglerna, eller försover mig för många gånger. Är alltså relativt körd eftersom att jag är i ett troget morgonförhållande med min säng, och den har ganska svårt för att släppa iväg mig. 

Än så länge är skolan ganska enkel eftersom att vi endast går igenom grammatik jag redan kan, så jag har väldigt tråkigt på lektionerna just nu, men det blir det nog ändring på om ett litet tag (hoppas jag). Ska nog ändå läsa lite i en av alla mina böcker nu och "plugga", eller snarare låta mina lärare tro att jag har memorerat halva boken for life när jag egentligen bara förlitar mig på mitt närminne. Min bästa plan hittills.
 
Liten sidenote: när jag använder dålig engelska så är det med flit och oftast för komisk effekt. Jag kan skriva relativt bra engelska när jag är på det humöret, lovar!


Kommentarer
Ernst

Hej Alexandra :-) i miss u

Svar: oh oppa, i min fantasi rullar vi runt bland mjuka kuddar.mysfaktor 17teraErnst
alexandraeloise.blogg.se

2014-04-14 @ 15:54:02
Marie Zieden

Du får helt enkelt träna att gå upp tidigt varje morgon :) Skönt att du verkar ha det bra so fare iallafall :) Kram från ett idag soligt och vårligt Sverige!

Svar: Men det är inte kuuuul juuuuuu... Ja än så länge är det fint! Kram!
alexandraeloise.blogg.se

2014-04-14 @ 19:20:40
Pernilla

Hmm, hur många gånger har du försovit dig än då länge då? Roligt att läsa lite om hur du har det ☀️

Svar: so far so good, har kommit i tid till varenda lektion, det är jag som är bäst
alexandraeloise.blogg.se

2014-04-14 @ 20:52:05
Pernilla

Vet jag väl att du är bäst 📯

2014-04-19 @ 00:09:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0